Nii saate Discordis kellegi blokeerimise tühistada | 2020

Discord on olnud alles paar aastat.

Kuid see tarkvara on muutunud äärmiselt populaarseks, eriti kui arvestada, et see on olnud alles alates 2015. aastast.

Seal on palju kümnete tuhandete liikmetega servereid.



Ja kuigi on kahtlemata hämmastav näha, et paljudel serveritel on nii palju edu, võib suures Discord-serveris serveri administraatoriks või moderaatoriks olemine mõnikord olla stressirohke.

Selle üheks põhjuseks on kindlasti see, et igal liikmel pole häid kavatsusi. Rämpspostitamine ja trollimine Discordis on tõeline.

Sellegipoolest olete serveri moderaatori või serveriadministraatorina sunnitud aeg-ajalt kindlasti keeluhaamer alla laskma.

Aga mis siis, kui tegite vea ja soovite mõne liikme blokeerimise tühistada? Kas seda saab isegi teha?

Vastame sellele küsimusele kiiresti.

Kuidas saate Discordis kellegi blokeerimise tühistada?

Kellegi Discordis blokeerimise tühistamiseks klõpsake oma serveri nime kõrval (vasakus ülanurgas) allanoolel. Seejärel minge jaotisse 'Serveri sätted' ja klõpsake seal nuppu 'Bans'. Nüüd näete loendit kõigi inimestega, kes on teie serverist keelatud. Teatud isiku blokeeringu tühistamiseks klõpsake lihtsalt nimel ja seejärel valige 'Tühista keeld'.

 Kuidas tühistada kedagi Discordis 1. samm

 Kellegi keelamine Discordis 2. samm  Kellegi keelamine Discordis 3. samm  Kuidas tühistada kedagi Discordis, 4. samm  Kellegi keelamine Discordis 5. samm

Kellegi blokeeringu tühistamine Discordis: load

Tavaliselt saavad discord-serveris inimesi keelata ainult kõige võimsamad inimesed (noh, niipalju kui õigused lähevad).

On ütlematagi selge, et see on tegelikult sama, mis puudutab keelu tühistamist.

Niisiis, lihtsalt öeldes: Inimeste blokeerimise tühistamiseks peate olema serveri administraator või omama luba 'Ban Liikmed'.

Kui olete serveri administraator ja tahaksite seda teha andke liikmetele blokeerimise luba , klõpsake oma serveri nime kõrval (ekraani vasakus ülanurgas) allanoolel, seejärel valige „Serveri sätted”.

Nüüd minge ' Rollid ”, valite seal rolli, millele soovite anda keelustamise/tühistamisloa, ja seejärel lihtsalt aktiveerige loa „Blokeeri liikmed”.

Liikmete blokeerimise luba võimaldab teatud liikmel inimesi nii keelata kui ka tühistada.