Discord Banning 101 – põhjalik juhend

Konflikti rahu ja vahenduse kaudu lahendamise kindlate toetajatena soovitame alati kellegi Discordis jalaga löömine selle asemel, et neid keelata. Aga kuigi see on veidi ekstreemne, ei jää vahel muud võimalust vastu tõsised kurjategijad !

Mida tähendab Discordis kellegi keelamine?

Kellegi keelamine Discordis tähendab rikkuja praeguse või tulevase juurdepääsu teie serverile katkestamist (kuni ja välja arvatud juhul, kui te ta blokeeringut tühistate). Nad ei näe teie serverit ega saa uuesti liitumiseks linke kasutada.



Kuidas sa seda teed? Uurime välja!

Kuidas keelata kedagi ebakõlas: Samm-sammult juhised

Windows/MAC

Kui olete oma kontole sisse loginud, klõpsake vasakpoolses serveriloendis soovitud serveril. Liikuge kursoriga kõige parempoolsemale paneelile, mis näitab teie serveris aktiivsete või võrguühenduseta kasutajate loendit.

1 Paremklõpsake selle kasutaja nimel, kelle soovite serveris keelata. See avab valikute loendiga rippmenüü. Klõpsake valikul „Blokeeri andja nimi”.

2 Ilmub dialoogiboks, mis küsib kahte asja. Esimene küsimus on rippmenüü, mis küsib, kui kaugele tagasi tuleb blokeeritud isiku kirjad kustutada.

Teil on valida 3 valiku vahel. (vaikimisi määratud valik) on kustutada kõik kasutaja poolt viimase 24 tunni jooksul saadetud sõnumid.

Kuid võite ka valida, kas kustutada kõik selle kasutaja viimase 7 päeva jooksul saadetud sõnumid või mitte kustutada neilt ühtegi kirja.

See on lihtsalt Discordi mugav funktsioon, et saaksite selle kasutaja sõnumeid käsitsi serverivestlusest otsimise asemel ühe nupuvajutusega kustutada.

Järgmises jaotises palutakse esitada selle kasutaja keelamise põhjus (üsna sarnane sellele, kui me kasutaja Discordist välja viskame) ja sellel on sama eesmärk. Soovi korral võite selle tühjaks jätta.

3. Lõpuks klõpsake selle kasutaja blokeerimise kinnitamiseks nuppu „Ban”.

Kellegi keelamine mobiilis (Android)

Kui kasutate Discord mobiilis , peate esmalt avama rakenduse Discord ja oma kontole sisse logima.

1. Kui olete sisenenud, avage külgmenüü, puudutades menüüikooni (ülemine vasak nurk).

2. Seejärel kuvatakse teile teie serverite loend. Valige loendist soovitud server.

3. Kui olete oma serveri valinud, minge serverimenüüsse, mis avaneb, puudutades ülaosas kolme punkti

4. Puudutage äsja avanenud menüüs valikut „Seaded”.

5. Kui olete jõudnud serveri säteteni, kerige alla jaotiseni „Kasutajahaldus”.

6. Edasi jätkamiseks puudutage 'Liikmed'.

7. Puudutage kolme vertikaalset punkti selle kasutaja kasutajanime kõrval, kelle soovite keelata.

8. Seejärel kuvatakse valikuribal mitu võimalust löömiseks, keelamiseks või muutmiseks kasutaja rollid .

9. Kasutaja blokeerimiseks puudutage 'Ban the user name'.

Järgmisel ekraanil (kuvatõmmist pole) palutakse teil teha järgmist.

a. Esitage kasutaja blokeerimise põhjus,

b. Rippmenüü valik, mis võimaldab kustutada kõik kasutaja viimase 24 tunni sõnumid, kõik kasutaja poolt viimase 7 päeva jooksul saadetud sõnumid või üldse mitte kustutada.

Nagu Discordis kellegi jalaga löömise puhul, võite ka jaotise „Keelamise põhjus” tühjaks jätta.

10. Kasutaja blokeerimiseks klõpsake nuppu 'Ban'.

Kuidas keelata kedagi Discordi mobiilis (iOS iPhone)

Tegelikult on kellegi keelamine Discordi mobiilis iOS/iPHone peaaegu sama, mis Androidis ja iPhone'is. Menüü on aga kohati veidi erinev. Discordi iOS-i/iPhone'i rakenduses kellegi keelamiseks tehke järgmist.

  1. Avage rakendus Discord
  2. Klõpsake vasakus ülanurgas hamburgeri menüül (juhul, kui te seal hamburgeri menüüd ei näe, peate esmalt libistama sõrmega paremale või vasakule (ükskord peaks seda tegema).
  3. Seejärel klõpsake ekraani paremas ülanurgas kolmel horisontaalsel punktil
  4. Nüüd puudutage 'seaded'.
  5. Kerige alla, kuni näete ' liikmed ” ja seejärel puudutage seda (nüüd näete loendit kõigi serveris olevate liikmetega).
  6. Nüüd puudutage selle liikme nime, kelle soovite blokeerida
  7. Nüüd valige Kick 'kasutajanimi'
  8. Siinkohal saate sisestada keelu põhjuse (ei ole siiski vajalik) ja seejärel keelamiseks klõpsake lihtsalt nuppu 'Keela'.

Kas on mingi muu võimalus kellegi serverist blokeerimiseks?

Windowsi/MAC-i kasutajatele on veel kaks võimalust kellegi serverist keelata.

Saate kellegi kasutamise keelata Häälekanal või võite nad keelata Serveri sätted.

Kuidas keelata kedagi kõnekanalist?

Keelake keegi kõnekanalist, paremklõpsates lihtsalt tema nimel häälkanalis ja klõpsates käsul „Blokeeri kasutaja nimi”. Seejärel kuvatakse sama 'keelu kinnitamise' dialoogiboks, nagu eespool kirjeldatud.

Kuidas keelata kedagi serveri seadetest ?

  1. Klõpsake oma serveri nimel, liikuge ülaossa, kus see näitab serveri nime, ja klõpsake allapoole suunatud noolt.
  2. See avab rippmenüü. Valige rippmenüüst 'Serveri sätted'.
  3. Järgmisena liikuge jaotisse 'Kasutajahaldus' ja klõpsake nuppu 'Liikmed'.
  4. See kuvab teile teie serveri kasutajate loendi. Klõpsake kasutaja nime kõrval olevat 3 vertikaalset punkti.
  5. Nendel punktidel klõpsates kuvatakse menüü, kus on võimalik määrata/muuta kasutajate rolle, lüüa, keelata ja omandiõiguse üle anda.
  6. Klõpsake 'kasutaja nime keelamine', mis seejärel kuvab dialoogiboksi samade valikutega, mida me selles artiklis varem käsitlesime.

Naljakas fakt: Discord on kasutusele võtnud lõbusa funktsiooni, kui keelate kellegi Discordis. See on GIF, mis näitab Thorit (administraator) vaenlastest ümbritsetud lahinguväljal.

Seejärel viskab Thor oma haamriga maapinnale, mis hävitab tema vaenlased, esindades kasutaja keelustamist. See on naljakas!

Korduma kippuvad küsimused Discordi keelustamise kohta

Kellel on õigus kedagi Discordi serverist keelata?

Mitte igal serveris oleval inimesel pole õigust kedagi sellest serverist keelata. Ainsad inimesed, kellel on volitusi või õigusi kedagi keelata, on serveri omanik (see, kes lõi serveri või kasutaja, kellele on antud serveri omandiõigus) ja selle serveri administraatorid või moderaatorid.

Millal ja miks on vaja kedagi serverist keelata ?

Vajadus kedagi oma discord-serverist keelata tekib siis, kui see kasutaja rikub teatud poliitikat või reeglite ja reeglite kogumit, mille server on seadnud.

Mis juhtub pärast seda, kui keegi on keelatud?

Pärast blokeerimist ei saa kasutaja seda serverit linkide ega kutsete kaudu näha ega sellega uuesti liituda. Discord aga keelab selle konkreetse kasutaja IP-aadressi, kui keelate kasutaja, ja nii et kui sama isik muudab oma IP-aadressi, näeb ta teie serverit ja pääseb sisse kutselingi kaudu. Vaadake, kellel on õigus serveri linki jagada.

Kuidas/millal saab kasutaja uuesti liituda serveriga, kus ta on keelatud?

Et blokeeritud kasutaja saaks serveriga uuesti liituda, peavad administraatorid/moderaatorid või serveri omanik tema keelu serveri seadetest käsitsi tühistama.

Pärast blokeeringu tühistamist saavad nad kutselingi abil uuesti serveriga liituda.